Napi gondolatok

nature-4087014_1920új.jpg

Április 25.

Meg kell engednem, hogy hibákat kövess el, de amikor felismered e hibákat, és az Én segítségemet kéred, Én mindig ott Vagyok, hogy segítsek és mutassam neked az utat.

A te munkádat azonban Én nem fogom helyetted elvégezni. Meg kell tanulnod, hogy önállóan végezd el.
Ez a spirituális élet nem a gyenge, határozatlan jellemeknek való, hanem azoknak a lelkeknek, akik erősek, és biztosak önmagukban, akik meg akarják találni a válaszokat és hajlandóak elindulni az úton, hogy megleljék azokat, legyen bármi is az ára.
Félsz attól, hogy hibákat követsz el? Félsz a mély vízbe merészkedni?
Addig soha nem fogsz megtanulni úszni, amíg el nem rugaszkodsz a lábaddal a vízfenékről.
Spirituálisan csak akkor fejlődhetsz, ha a saját lábadon állsz.
Ne félj semmitől, csak haladj előre tökéletes hittel és bizalommal, és tedd, ami szerinted helyes, figyelmen kívül hagyva minden ellentétes véleményt. Vezessen a belső tudat, amely Tőlem származik.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

tulips-4146679_1920új.jpg

Április 24.

Úgy érzed, hogy nem vagy képes szeretni bizonyos embereket? Először érj el annyit, hogy ne utáld őket!

Ne legyél türelmetlen velük, és hagyd abba a kritizálásukat! Ily módon megteheted az első lépéseket a helyes irányba.
Később fokozatosan szánjál időt a megismerésükre, hogy kideríthesd, mi mozgatja őket, és mi az, ami benned létrehozta a tőlük való elkülönülést. Kutass magadban, tárd fel, mi az, ami benned és a velük való kapcsolatodban félresiklott, és soha ne hibáztass senki mást.
Amikor képes vagy szembenézni önmagaddal és a saját hiányosságaiddal, akkor már jó úton vagy a helyes irány felé, és képes leszel megtalálni a tökéletes megoldást problémáidra.
Mielőtt még teljesen tudatára ébrednél, minden lélek felé meg fog változni az egész hozzáállásod, és teljesen más lesz a velük való kapcsolatod.
Mindig van valami, amit azonnal megtehetsz! Akkor hát miért nem teszed, ahelyett, hogy valaki másra vársz, hogy ő tegye meg az első lépést?

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


water-lotus-1364465_1920új.jpg

Április 23.

Húzódj közel Hozzám, és Én közel húzódom tehozzád! Rajtad áll, hogy megtedd az első lépést a helyes irányba azáltal, hogy közvetlen kapcsolatot teremtesz Velem, a többi pedig majd szépen kialakul.

Minden lélek másképpen indul el, de csak az számít, hogy elindulj, és ne törődj azzal, hogy kezdetben mennyire tétovák, bizonytalanok a lépéseid.
Egyszerűen csak tudd, hogyha már megtetted azt a legelső lépést, minden további lépésed erősebb és magabiztosabb lesz.
Észre fogod venni, hogy egyik csoda a másikat követi majd, amint végrehajtod az Én akaratomat, és látod, ahogy az Én törvényeim formát öltenek.
Hited erőssé és megingathatatlanná válik, amint a legeslegjobbat várod, és azt magadhoz vonzod.
Lásd, ahogy ez bekövetkezik, és nemcsak egyszer, hanem időről időre újból és újból, mindaddig, amíg többé már nem kételkedsz az Én eszközeim csodájában, és Belém nem helyezed a teljes hitedet és bizalmadat, s nem hagyod, hogy Én vegyem át a vezetést, és irányítsam egész életedet.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

Izaiahúj.jpg

Angyali üzenet az április 22-i hétre

IZAIAH

Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során.
Tele vagy új ötletekkel, és eddig ismeretlen, új területeket szeretnél felfedezni. Kedves pártfogoltam, életed egy új fejezethez érkezett, amely izgalmas és elkerülhetetlen változásokkal jár. Innen már nincs visszaút. A biztonság helyett a haladást választottad. Azért vagyok veled, hogy bátorságot és vigaszt nyújtsak neked.
De nem kell semmit elkapkodni. Ez az érlelődés időszaka, és a természet ösztönösen megmutatja a fejlődéshez szükséges időt. Biztos lehetsz abba, a változás a megfelelő pillanatban köszönt be életedbe. Ne feledd, hogy Isten és az angyalok mindvégig őrködnek feletted. Biztonságban vagy, és nagyon szeretünk téged. Örömmel támogatjuk életed eme új fejezetének megszületését.

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


easter-4093363_1920új.jpg

Április 22.

Milyen gyakran hallottad már azt a megjegyzést, hogy " Mennyire repül az idő"?

Amikor telve vagy örömmel és boldogsággal, és a legjobbat adod magadból, és másokért élsz, szívedben érezve a teljesség jóságát, akkor az idő valóban repül, és te élvezed minden másodpercét.
Bár benne élsz az időben, mégsem kell hagyni, hogy terhedre váljék, és magával rántson.
Van idő mindenre, mindazon dolgokra, melyeket csinálni szeretnél, mert megteremted rájuk az időt. Mindenkinek ugyanannyi ideje van, de csak az számít, hogy mennyire tudod kihasználni az idődet, ezért soha ne panaszkodj, hogy némely lelkeknek több ideje van, mint másoknak.
Soha ne légy az idő rabszolgája, hanem tedd azt a te szolgáddá! El kell döntened, hogy mit akarsz tenni, és ha eldöntötted, irány előre, és tedd, amit elterveztél; látni fogod, hogy lesz időd tökéletesen végrehajtani, amit szeretnél.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


osterglocken-4139410_1920új.jpg

Április 21.

Mindenkinek van helye a világban, de mindenkinek saját magának kell keresnie, és megtalálnia azt a helyet, ahová be tud illeszkedni. Ha félsz magadra vállalni az új elhozásának felelősségét, ne próbáld megállítani azokat a lelkeket, akik hajlandók erre.

Ismerd fel, hogy azok a lelkek, akik kellően felkészültek, és megvan a belső hajtóerejük, sugallatuk, ennek a feladatnak a vállalására, meg fogják azt tenni, mivel ez az ő munkájuk.
Találd meg jogos helyedet az egész óriási terven belül, és ha nem tartozol az élvonalba, ne engedd, hogy ez a tény zavarjon.
Ne feledd, mindenféle emberre szükség van az egésznek, a teljességnek a felépítéséhez. Egyszerűen fogadd el saját munkádat, és tedd, amiről tudod, hogy teljes szíveddel tenned kell.
Engedd, hogy azok a lelkek, akik vezetői és nagy felelősséggel járóposztokra kerültek, haladjanak előre.
Add meg nekik a teljes támogatást, és légy irántuk tökéletesen lojális; szükségük van a támogatásra és hűségre, és azt méltányolni is fogják. Erősítsd meg szívedet az irántuk való mély szeretetben, dicséretben és hálában, és mindig a legeslegjobbat add magadból.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

easter-4107779_1920új.jpg

Április 20.

Akármire is vállalkozol is, azt az Én áldásommal tedd.

Soha ne vesd bele magad meggondolatlanul semmibe úgy, hogy előtte nem kéred az Én áldásomat.
Vonulj el a csendbe, és érezd, ahogy a békesség és a nyugalom átjárja lényed, és akkor abban a tökéletesen békés állapotban kérjed, és fogadd el az Én áldásomat.
Utána menj utadra tökéletes hittel és bizalommal, és tedd, amit tenned kell.
Tudd, hogy Én veled Vagyok az úton, és hogy minden tökéletesen fog alakulni. Minél nagyobb a végrehajtandó feladat, annál inkább szükséged van az Én áldásomra.
Miért nem kezdesz hozzá, hogy bevonj Engem életed minden apró területére, majd fokozatosan egyre több, és fontosabb részébe, míg végül már egyetlen lépést sem tennél anélkül, hogy először megkeresnél Engem, és kérnéd a teljes áldásomat.
Készülj fel, hogy nagy lépéseket tegyél előre, látszólag lehetetlen helyzetekbe, de ne félj, mert Én előtted haladok, hogy előkészítsem az utat. Tartsd fenn tudatosságodat, maradj kapcsolatba velem, és cselekedj bátran mindenben, amit vállalsz, legyen az bármi.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

rose-174817_1920új.jpg

Április 19.

Amikor az élet azt kéri tőled, hogy változz meg, lásd tisztán, mire van szükség, és változz minden ellenállás nélkül, tudván, hogy minden változás a legeslegjobbat hozza magával.

A változás nem mindig kényelmes, és különösen nem az a megrögzött gondolkodású és életmódú emberek számára.
Hajlandónak kell lenned arra, hogy a szép, kényelmes, régóta meglévő elképzeléseket, ideákat, gondolkodási sablonokat egymás után kidobáld, mígnem tökéletesen szabaddá és nyitottá nem válsz valami teljességgel újnak és forradalminak a befogadására. Ez az a pont, ahol a nehézségek gyakran fellépnek.
Sok ember, miután megismert, elfogadott és átvett valami új dolgot, ragaszkodni akar hozzá, és nem hajlandó megválni tőle.
Miért nem lehet az új dolgokat csupán egy-egy lépcsőfoknak tekinteni a még nagyobb és még csodálatosabb felfedezések, élmények felé vezető úton, amelyek mind arra várnak, hogy feltáruljanak előtted, amikor már előkészítetted a helyet számukra?
A vödröt, amely tele van, nem lehet megtölteni; előbb ki kell üríteni.
Nem lehet rögtön besétálni az újba úgy, hogy még a régi szokások és szemléletek töltik be világodat, amelyektől még csak megszabadulni sem akarsz.
Változz meg hát, de változz gyorsan, mert szükségem van rád.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


flower-3086596_1920új.jpg

Április 18.

A béke önmagunkon belül kezdődik. Ott él minden lélekben, mint egy kicsiny mag, amely csak arra vár, hogy kicsírázhassék, és nőhessen, virágozhassék.
Mielőtt azonban fejlődésnek indulna, meg kell kapnia a megfelelő feltételeket, körülményeket, a kellő környezetet és a helyes bánásmódot.
Légy csendben, és teremtsd meg a megfelelő körülményeket. Légy csendben, és add meg neki a lehetőséget, hogy gyökeret ereszthessen. Ha a létfeltételek már adottak, a magocska tovább fog nőni; életének ebben az érzékeny első szakaszában azonban segítségre, ápolásra van szüksége.
A világ békéjének kulcsa tehát önmagadon belül van.
Ne fecsérelj időt arra, hogy a világban uralkodó káoszt és zűrzavart figyeled, hanem kezdjél hozzá, rendet rakni önmagadban!
Csendesen dolgozz az Én akaratom szerint. Erről nem kell beszélned, hanem egyszerűen élj ennek megfelelően. Alakítsd át a saját életedben meglévő káoszt és zűrzavart békévé, higgadtsággá, nyugalommá, válj hasznos tagjává annak a társadalomnak és világnak, amelyben élsz.
Kezdd az átalakítást saját belső világod azon részével, ahol tudod, hogy képes vagy tenni valamit, és szépen fokozatosan haladj belső világodból a külső világ felé.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


plumeria-1879074_1920 (1)új.jpg

Április 17.

Keresd és találd meg a közvetlen kapcsolatot Velem, és őrizd meg a kapcsolatot, történjék bármi is körülötted.

Ez a Velem, az Istenivel való kapcsolat a forrása minden hatalomnak, és ez a hatalom az, amely csodákat művel. Mi más jelenthetné a csodákat, ha nem az Én, mindenben megnyilvánuló isteni törvényeim?
Élj, dolgozz ezen törvények szerint, és minden megtörténhet.
A minden élettel, minden bölcsességgel és minden hatalommal való azonosulás nyitja meg az ajtókat, és teszi lehetővé, hogy e törvények benned működhessenek.
Miért kellene félreállnod, és azt figyelned, amint mások életében egyre-másra történnek a csodák, amikor ezek a csodák a te életedben éppen úgy megtörténhetnek?
A csodák akkor fedik fel magukat, amikor ráhangolódsz erre a hatalomra és egységre, és el tudod fogadni, hogy Velem mindenre képes vagy, mert Én vagyok, aki erőt önt beléd, aki támaszt nyújt neked, és aki benned és rajtad keresztül munkál.
Ismerd fel, hogy önmagadban semmi vagy, de Velem valóban képes vagy mindenre, és akkor látni fogod, hogy életedben egymást követik majd a csodák.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


eroúj.jpg

Angyali üzenet az április 15-i hétre

ERŐ

Itt az ideje, hogy megmutasd az erődet. Az erő biztonságot ad, amennyiben szeretettel társul.

A Teremtő teljes ereje benned van. Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.
Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isteni szeretet hatalmához. Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3

poppies-3409873_1920 (1)új.jpg

Április 15.

Milyen könnyű a világ helyzete miatt elégedetlenkedni, panaszkodni, saját magadon kívül mindenki mást hibáztatva érte!

Könnyű azt mondani, "Miért nem tesznek már valamit, hogy jobb legyen?" De mi lenne, ha te tennél valamit, hogy javíts a helyzeten?
Soha ne dőlj hátra tehetetlennek érezve magad, azt képzelve, hogy semmit nem tehetsz a jobbítás érdekében. Képes vagy segíteni, és a segítséget máris elkezdheted! Kezdheted azzal, hogy a saját házad táját rendbe hozod.
Képes vagy elsimítani minden félreértést, és megpróbálhatod jobbá tenni mindazt, ami rossz.
Képes vagy kitágítani tudatosságodat, hogy az életre egy másik és szélesebb látószögből tekints.
Meg tudsz tanulni türelmesebbnek, nyitottabbnak, szeretőbbnek lenni, és egy érmét két különböző oldalról látni.
Most rögtön hozzáfoghatsz, hogy száműzzél gondolataidból minden keserűséget, kritikát és negatív érzést. Miközben végzed e jobbító munka rád eső részét, látni fogod, hogy mindenkinek, az egésznek segítesz vele. De ezt a munkát nem végezheted egymagad. Végezd az Én segítségemmel!

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

easter-4107781_1920új.jpg

Április 14.

Fontos, hogy minden helyzetben mindenkor egyensúlyi állapot legyen.

Látni fogod, hogy amikor mindent, amit magadra vállalsz, az Én irányításom alatt végzel, mindig mindent tökéletes egyensúly fog áthatni.
Ezért kell engedned, hogy az élet a dolgok erőltetése nélkül bontakozzék ki, mert ha ez történik, semmi nem sikerülhet rosszul, és semmi nem eshet ki a maga ritmusából.
Ez nem azt jelenti, hogy csak ülj, és ne tégy semmit, s csak várd, hogy majd az öledbe hullik. Azt jelenti, hogy állandóan ébernek kell lenned; tudatosságodat magas szinten kell tartanod; a legjobbat kell várnod; szilárdan hinned kell, hogy minden nagyon, nagyon jó.
Csorbíthatatlan hitben és bizalomban kell várnod Rám. A kétség legkisebb árnyéka nélkül kell tudnod, hogy Én Vagyok az állandó vezetőd és társad.
Tudnod kell, hogy útjaidat Én, egyedül Én vezérlem, hogy minden megtett lépésed határozott és biztos legyen, és hogy mindent, amit teszel, szeretettel tegyél.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

tea-3190241_1920új.jpg

Április 13.

Én vagyok a forrása mindennek, amire szükséged van, és mindenem, amim van, a tiéd.

Végtelen bőségemmel mindenki, te is rendelkezhetsz, de tudatosságodat a bőség hassa át, és ne gondolj hiányra vagy szűkösségre.
Érezd, ahogy tudatosságod tágul, és egyre csak tágul, s hagyd határok, korlátok nélkül tágulni, mert a korlátok gátat képeznek az állandó áramlásban.
A korlátokkal jön a félelem, a félelem pedig a megtorpanást, leállást hozza magával; és amikor valami leáll, a körforgás megszakad, és az, ami leállt, elhal. Tartsd fenn a körforgást, az áramlást. Mindenhol mindenki állandóan adjon, s ugyanígy kapjon, és ismerd meg a végtelen bőség jelentését.
Tudd, hogy te egy vagy Velem, egy vagy a világ minden gazdagságával, és hogy semmi ne legyen az éné, semmi ne legyen felhalmozva.
Minden ott van, és bölcs felhasználásra vár. Légy jó sáfárja az Én jóságomnak és tökéletes ajándékaimnak, Kérd az Én útmutatásomat és tanácsomat, ha helyesen akarod használni kifogyhatatlan tárházamat.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


pink-roses-2191632_1920ÚJ.jpg

Április 12.

Adj hálát mindenért, amid van, mindenért, amit kapsz, és mindenért, amit ezután fogsz kapni.

Valójában soha ne hagyj föl a hálaadással, mert a hálaadás az élethez való pozitív hozzáállást jelenti, és magának a hálaadásnak a ténye az, amellyel a legjobb dolgokat vonzod magadhoz.
Segít nyitva tartani szívedet és szellemedet; segíti tudatosságod tágulását.
Mindig találni fogsz valamit, amiért hálát adhatsz, és ahogy elkezdesz így cselekedni, és számolni az áldásokat, azok egyre csak gyarapodni fognak. Ráébredsz, milyen mérhetetlenül áldott vagy, és hogy mindenem, amin van, a tied, s hogy az Én bőségem raktárai csordultig tele vannak, és semmiben nem szenvedsz hiányt.
Minden igényed csodálatosan teljesül, és a tudatosságnak abban az állapotában képes leszel adni, és adni, nem számolva semminek az árát, mert kapni úgy kapsz, ahogy adsz. Ahogy adsz, úgy készíted elő a helyet annak az egyre több dolognak, ami visszaáramlik hozzád.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

little-girl-4110731_1920új.jpg

Április 11.

Itt élsz a világban, de nem vagy annak tulajdona.

Nem kell engedned, hogy a világ hóbortjai, szokásai magukkal rángassanak. Élvezd a szokásokat, de ne próbáld birtokolni őket, és azt se hagyd, hogy ők birtokoljanak téged.
Az Új Korban semmi szükség a vezeklésre, vagy arra, hogy körbejárva hangoztasd, milyen szerencsétlen bűnös vagy, aki nem méltó arra, hogy az Én szeretett gyermekemnek neveztessék. Minden ilyen tanítás a régi korokhoz tartozik, ezért hamis és valótlan.
Fogadd le, hogy mi egyek vagyunk, és hogy Én ott Vagyok benned.
Érezd, amint kiemelkedsz a hamis tanítások sötétségéből, és átlépsz a ragyogó fénybe.
Hagyd magad mögött a régit, hadd teljesedjék be rajta a természetes elmúlás törvénye. Lépj be az újba, újjászületve Szellemben és igazságban, és ismerd meg az igaz szabadság érzését. Szabad állapotodban van rád szükségem, nem pedig éned és aggodalmaid béklyóiban szenvedve. Légy olyan, mint a kisgyermek, szabad és örömteli, és élj az örökkévaló jelenben.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

hyacinth-4110726_1920új.jpg

Április 10.

Az életed olyan, amilyenné teszed.

Miért nem keresed minden helyzetben a legjobbat, és élvezed ki tökéletesen, függetlenül attól, hol vagy és éppen mit csinálsz?
Soha ne fecsérelj időt és energiát arra, hogy azt kívánod, bárcsak máshol lehetnél, és valami mást csinálhatnál.
Lehet, hogy nem fogod mindig megérteni, miért kerültél egy adott helyzetbe, de biztos lehetsz benne, hogy jó oka van, és a kellő tanulságot is le lehet vonni belőle. Ne küzdj ellene, hanem találd meg a tanulságot, gyorsan tanuld meg a helyzetből mindazt, amit lehet, hogy tovább tudj lépni. Mert ugye nem akarsz egy helyben maradni?
Amint felhagysz az ellenállással, és egyszerűen elfogadod a megtanulandó leckéket, tanulságokat, s a saját tempódban, kényelmesen feldolgozod őket, az életet is sokkal könnyebbnek fogod találni, sőt, még élvezni is fogod a lezajló változásokat.
A növény nem áll ellen a növekedésnek vagy a változásnak; egyszerűen beleolvad ezekbe a folyamatokba, együtt halad velük, és így bontakozik ki igaz tökéletességében. Miért nem teszed te is ugyanezt?

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


daisy-3392654_1920új.jpg

Április 9.

Szilárd alapok nélkül nem tudsz erős templomot építeni.

Szeretet nélkül, a mások iránt és Énirántam érzett szeretet nélkül nem tudod felépíteni az új mennyországot és új földet.
A szeretet az élet apró dolgaiban kezdődik, és azokból terjed szét mindenfelé. Ültesd el a szeretet magjait mindenhol, ahol jársz, és figyeld, ahogy ezek a magok nőnek, virágba szökkennek és virulnak.
Még a legkeményebb szívekbe elültetett szeretetmagok is növekedésnek indulnak egyszer; talán hosszú időbe telik, míg a magok kicsíráznak, de ha szerető gondossággal ápolják őket, semmi nem gátolhatja meg növekedésüket.
Ne mondj le hát senkiről; egyszerűen szüntelenül ontsd magadból a szeretetet, s ne engedd, hogy szíved megkérgesedjék.
Hagyj fel azzal a próbálkozással, hogy mindig igazolást keresel a magad vagy cselekedeteid számára.
Ne hibáztasd többé a másik embert.
Kutasd saját szíved és lelked tökéletes békéjét. Azután már igazi szabadságban és örömmel mehetsz bárhová, szeretetet és még több szeretetet sugározva magadból.
A szeretetből soha nincs elég. Hagyd, hadd áramoljon szabadon.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

Adrianaúj.jpg

Angyali üzenet az április 8-i hétre

ADRIANA

Az imáidba foglalt vágyaid megvalósulásához vezetlek téged. Figyelj oda, és kövesd a megérzéseidet, gondolataidat és álmaidat, mert azok az én üzeneteim.
Meghallgattuk imáidat, és boldogok vagyunk, hogy a segítségünket kérted. Mint azt talán tudod, csak akkor tudunk neked segíteni, ha segítséget kérsz tőlünk. Angyali segítségünk abban áll, hogy olyan útmutatást adunk neked, amely a saját magasabb rendű éned akaratának irányába vezet téged.
Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, a látomásokra, álmokra vagy a körülötted levő hangokra. ezek az én szeretetteljes üzeneteim, amelyek változtatásra, cselekvésre ösztönöznek. Gondoskodom róla, hogy biztonságban érezd magad, miközben az isteni útmutatást követed. Együtt valósítjuk meg a kívánságaidat, álmaidat.

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! :) <3


bridge-801861_1920új.jpg

Április 8.

Ne támaszkodj senkire.

Nincs szükséged külső támaszokra és biztatásokra, mert minden ott van mélyen a lelkedben. A belső béke után vágyakozik mindenki, holott az ott van, csak időt kell szánni a megkeresésére.
Áldozol-e időt arra, hogy meglásd az igazságot, vagy mindent úgy fogadsz el, ahogy hallod, látod vagy olvasod?
Amikor valamit belül, a lelked mélyén tudsz, azt kívülről semmi vagy senki nem rendítheti meg.
Az a valami számodra végtelen valóságos, és az sem számítana, ha az egész világ ellened fordulna, és mindenki azt mondaná, hogy tévedsz.
Képes lennél nyugodtan továbbmenni utadon anélkül, hogy bármi megzavarna, vagy elvesztenéd egyensúlyodat. Ez jelenti a belső tudat, a belső megértés örömét és erejét. Ez képes megadni számodra a mindenen felül emelkedő, tökéletes békét.
Amikor tehát bármilyen kétséged van bármivel kapcsolatban, fordulj magadba, keresd az igazságot, és Én fel fogom tárni azt előtted; majd menj tovább utadon békében és bizalomban.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


coffee-2676642_1920új.jpg

Április 7.

Csak tudatosságod tágításával válhatsz nyitottá és fogékonnyá a körülötted lévő új dolgok iránt, hangolódhatsz rá az új gondolatokra, az új ideákra és az élet újfajta felfogására.

Ne csak azt lásd, ami a közvetlen környezetedben van, hanem igyekezz messzire nézni, beletekinteni magasabb dimenziókba, magasabb birodalmakba, és megnyílni a Szellem útjai előtt.
Sok olyan dolog van, ami ösztönösen érthető és elfogadható, ámbár az elme számára átjárhatatlan - miért áldoznál hát drága időt arra, hogy megpróbálj mindent az elméddel világossá tenni?
Miért nem vagy hajlandó ösztönösen és belső sugallataidra hagyatkozva élni és cselekedni? Ha így tennél, a tudatosság emelkedett állapotában lennél, és fogékonnyá válnál az újra.
Benned és rajtad keresztül bontakozna ki az új, amelyet tisztán továbbsugározhatnál mások felé. Emeld ki ezért tudatosságodat a negatívumokból, s helyezd át a pozitívumok világába, hagyd el a romboló, és őrizd meg építő energiákat, lépj a sötétségből a fénybe, a régiből az újba, s figyeld, mi történik. Látni fogod, hogy a régi tovasodródik, miközben feltárja előtted a csodálatos újat.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját


ladybug-3475779_1920új.jpg

Április 6.

A mindennapi életben sok olyan apró dolog van, amely könnyen megbonthatja az egységet, és diszharmóniát okozhat.

Emelkedj felül ezeken a dolgokon, és lépj egységre másokkal az élet igazán fontos dolgaiban:
az Énirántam érzett szeretetben, a mások iránti szeretetben, az egésznek, a közösségnek, a teljességnek az érdekéért való életben és munkában; az önös én, és mindazoknak az apró-cseprő kis incidenseknek az elfelejtésében, amelyek a személyes tetszésből és nem-tetszésből táplálkozva állandóan felütik a fejüket.
Amikor egy lélek erősen érzi, hogy az útja helyes, és kereken visszautasítja, hogy engedjen ennek vagy annak a nyomásnak, előbb-utóbb valaminek engednie kell.
Amikor egy darab gumiszalagot annyira széthúzol, hogy az már nem tud tovább nyúlni vagy elszakad, vagy, ha hirtelen elengeded, visszacsapódik, és sérülést okoz. De ha képes vagy finoman elengedni, visszanyeri eredeti hosszát anélkül, hogy elszakadt vagy szükségtelen fájdalmat, szenvedést okozott volna.
Miért nem tárod fel szíved, és engeded ki finoman a benne lévő feszültséget? A szeretet és megértés mindig segít simává tenni az utat.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

nature-3205038_1920új.jpg

Április 5.

Amikor a kisgyermek járni kezd, először csak tétova lépéseket tesz, amíg kellő önbizalmat nem gyűjtött össze; eközben lépései határozottabbakká, magabiztosabbakká válnak, míg aztán végül képessé nem válik imbolygás nélkül járni. Majd megtanul futni és ugrani, de egyszerre mindig csak egy fázisnak kell véget érni.

Így van ez a hittel is. Fokozatosan kell felépíteni, egyszerre soha nem jelenik meg azonnal.
Ahogy a hitedet mindig újra próbára teszed, úgy fog benned növekedni, amíg aztán képes nem leszel kilépni a sorból, és teljesen a hited szerint élni, tudván, hogy biztonságod Bennem gyökeredzik és nyugszik.
Tudod, hogy Velem mindenre képes vagy, mert Én Vagyok, aki benned és általad munkál mindennek a létrehozásáért, és hogy a saját erődből ugyanazokat a dolgokat nem lennél képes végrehajtani.
Mindig ismerd el azt a forrást, amelyből a segítséget, az erőt és a sugallatot kapod, és soha ne mulassz el hálát adni mindezért. Semmit ne tekints magától értetődőnek, "természetesnek", hanem mindenben ismerd fel az Én kezemnek a munkáját.

Forrás: Eillen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

japanese-cherry-trees-324175_1920új.jpg

Április 4.

Hol állsz az élet létráján?

Elérted-e az abszolút mélységet, és elindultál-e már felfelé?
Hajlandó vagy-e életedben mindent feladni, hogy Engem tehess az első helyre, nem azért, mert félsz, hanem az Énirántam való mély szereteted, és annak okán, hogy vágyakozol teljesíteni az Én akaratomat, és járni az Én útjaimat?
Képes vagy-e azt mondani: "Legyen a Te akaratod szerint", és képes vagy-e ennek a szellemében élni, és hajlandó vagy-e megtenni bármit, amit kérek tőled, függetlenül attól, hogy mások szemében az mennyire tűnik különösnek vagy bolondosnak?
Ehhez bátorság, mélységes belső megértés, és annak biztos tudata kell, hogy semmi nem lesz képes kibillenteni téged egyensúlyodból.
Csak az erős lelkek fogják tudni követni ezt a spirituális utat. Ez az út nem azoknak való, akik inkább a maguk útját választják, és nem akarnak hallgatni az Én szavamra.
Ebben a spirituális életben nincs mód lerövidíteni egyetlen utat sem. Neked kell keresned és megtalálnod saját üdvösségedet.

Forrás: Eileen Caddy/ Nyisd meg lelked ajtaját

TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között